Hilang

Posted by Posted by spidermax On 11:03 PM

Fuhh..lama sungguh aku tak jenguk blog aku ni...lama meng'hilang'...tak g mana pon,mungkin ada komitmen yang lain,anak,kerja,anak,kerja,rumahtangga,anak lagi,pastu mafia wars,anak,pastu latest sekali xbox...hehe..ape pon memang anak diutamakan...Jadi dalam bulan ni aku mula balik seni2 aku yang aku tinggalkan tu,pastu pc pulak buat hal...program autodesk aku error..dah nak kena install balik...alahai..kena la cari installer,mane tak tercampak...

0 comments

Post a Comment